Csatornázás-vízellátás

Csatornázás-vízellátás, lefolyórendszer és vízvezetékrendszer kiépítése Budapesten és Pest megyében. Ha vízvezetékrendszer cserére vagy kivitelezésre van szüksége, keressen minket elérhetőségeinken.

Vízvezetékrendszer kiépítése Budapesten

Új vízvezetékrendszerre általában nagyobb felújítás vagy új ház építése során van szükség. Úgy kell elkészíteni a rendszert, hogy az évtizedekig megállja a helyét, ha utólag kell a lefolyórendszeren javítani, módosítani, akkor az általában bontással, rombolással járhat.

A vízvezetékrendszer elkészítésének első lépése a tervezés. A tervezéshez tudni kell, hogy hol lesznek a vizesblokkok az épületben, és a várható vízfogyasztást is meg kell határozni. A vizesblokkok általában a konyha és a fürdőszobák szoktak lenni egy általános lakóházban.

A tervezés után következhet a vízvezetékrendszer tényleges kiépítése. Budapesten és Pest megyében rövid határidővel vállalunk lefolyórendszer és vízvezetékrendszer kiépítést. Tapasztalt kollégáink minőségi alapanyagokkal dolgoznak, és törekszünk minden igény kielégítésére, elképzelés megvalósítására.

A vízvezetékrendszer kiépítésének menete

Új vízhálózat kiépítése esetén egyszerűbb a dolgunk, ilyen esetben a kivitelezéssel egy időben készítjük a vízhálózatot is. A csövek, szerelvények, alapanyagok beszerzése lehet a mi dolgunk, vagy a megbízó dolga is, előzetes megegyezés alapján.

Felújítás során, vagy csőtörés utáni vízhálózat csere esetén a munkálatok bontással kezdődnek, először ugyanis el kell távolítani a már meglévő csöveket. Ha a nyomvonalak változnak, akkor további vésésre van szükség az új vízhálózat kiépítése előtt.

A tervezés és a kiépítés fázisában gondolni kell a későbbi bővítésre is. Érdemes a vízvezetékrendszert úgy elkészíttetni, hogy később könnyen bővíthető legyen, ezzel ugyanis számos kellemetlenséget meg lehet előzni.

A rendszer kiépítése után a vízszerelési munkálatokhoz tartozhatnak további apróbb teendők is. Ilyenek rendszerint a mosdók, csapok felszerelése, bekötése, kerti csap kialakítása vagy a teljes lefolyórendszer kiépítése is.