Woma duguláselhárítás magasnyomású berendezéssel

Budapest összes kerületében és Budapest vonzáskörzetében vállalunk WOMÁ-s csatorna tisztítás, WOMA duguláselhárítást.

De mi is ez a WOMA?

A duguláselhárítás egyik ismert és hatékony módszere a "womázás", ami lényegében egy nagynyomású vagy magasnyomású csatornatisztítási eljárást jelent.

A WOMA működési elve

A csatornatisztító/dugulás elhárító szakember egy magasnyomású tömlőt juttat az eldugult csatornaszakaszba. Ez a berendezés percenként akár 140-150 liter vizet is képes bejuttatni a csatornahálózatba. A Woma tömlő végére speciális fúvókákat szerelünk, amik irányítják és vezetik ezt a magasnyomású vízsugarat. A hagyományos duguláselhárító berendezésekkel ellentétben a Woma akkora mennyiségű és nyomású vizet juttat az eldugult csatornába, hogy a dugulás elhárítása szinte minden esetben sikeres. Mivel nagy mennyiségű víz szükséges a berendezéshez, ezért ezt nem tudjuk a hálózatról üzemeltetni, hanem saját, több köbméteres víztartály van a berendezésre szerelve. A WOMA az egyik lefejlettebb duguláselhárító eszköz. A Woma megoldás a makacs lerakódások, homok, iszap ellen.

Ha már minden megoldás csődöt mondott

Ha már minden megoldás csődöt mondott a dugulás elhárítására, akkor hívjon, jövünk és megoldjuk.

Budapesten és vonzáskörzetében elhárítjuk a dugulást

Budapest összes kerületében vállaljuk a lefolyók, csatornák megtisztítását, dugulás elhárítást.

Hívjon bizalommal és egy órán belül a helyszínen vagyunk. Munkánkra garanciát vállalunk.Lefolyótisztítás, csatornatisztítás, woma dugulás elhárítás, dugulás megszüntetés – azonnal Budapesten és Pest megyében, olcsón, garanciával, modern duguláselhárító eszközökkel és duguláselhárító gépekkel.